Untold 2018. Distractia pe zile.

4 zile de distractie cu muzica electro, trance si dance in parcul central din Cluj Napoca.

Cei mai cunoscuti DJ internationali de renume mixeaza intre 2 si 6 august la Cluj Napoca.

Vremea frumoasa este un motiv in plus pentru a participa la festival.
In prima zi au concertat The Chainsmokers, iar in a doua zi a fost randul lui Jason Derulo si Kygo.

Sambata va concerta The Prodigy, aceasta fiind si cea mai asteptata seara, in care pretul biletelor este cel mai ridicat.

Un bilet la untold costa intre 250-300 RON pe 1 zi, iar 600-700 pe toate cele 4 zile.

Ziua 1

Chainsmokers este cea mai imortanta trupa din prima zi care va concerta pe main stage in jur de ora 11. O ploaie calduroasa de vara racoreste publicul in prima zi, dar publicul nu pare a fi deranjat de ploaie.

Ziua 2

Poate cea mai frumoasa zi, cel putin pentru mine, cand intra pe scena jason derulo, kygo si tiesto.

Desi nu sunt un fan inrait a lui Jason Derulo, spectacolo care l-a oferit timp de o ora, m-a impresionat. Cred ca artistii de la noi mai au multe de invatat despre cum se face un show adevarat.

Ziua 3

Ziua buna se cunoaste de amiaza cum s-ar spune la untold, adica ora 12:00 cand se deschid in fiecare zi portile festivalului.

Fiind putina lume la amiaza, m-am relaxat intr-un hamac, la umbra. Se pare ca e cea mai calduroasa zi de pana acum la Untold.

Seara la 10, Prodigy isi incanta fanii, eu am stat la peluza de unde nu s-a auzit foarte bine. Este diferenta mare intre cum se aude din fata scenei de langa "gard" si din tribune.

Dupa Prodigy, aglomeratie mare in fata stadionului, am luat-o incet spre casa ca eram destul de obosit dupa 2 zile intense.

Ziua 4

Ultima zi este printre cele mai asteptate, cand pe scena va intra Black Eyed Peas. Impresionant acest estival care reuseste sa aduca o serie de artisti, care, una singura ar putea concerta toata noaptea. Insa aici mai multe formatii de renume trebuie sa isi imparta scena in aceeasi noapte.

Seara incepe bine, vreme buna, oameni faini.

Black Eyed Peas este principala atractie, o formatie foarte cunoscuta pe plan international. Showul a fost pe masura, formatia a concertat timp de o ora, iar publicul a gustat din plin piesele acestora.

Armin van Buuren a mixat pana dimineata la 7, o ploaie usoara a racorit publicul. Dimineata se vedea clar cum toti sunt obositi, deabia se mai tin pe picioare :)


Travel
untold

04.08.2018

Acasa disabled
pinte dan
About the Author

Dani Pinte

Dani is a software developer with over 10 years experience in developing Desktop and Web applications using Microsoft .NET Technologies. He is passionate about software, sports, travel and motorsport.



1 mai la gratare start


La Mangalia la Callatis.


Build a live, don't live one.