How to speak in public

A collection of ideas from Dale carnegie's book "The Art of Public Speaking"

1. Dezvoltarea curajului si increderii in sine

Nu se dobandeste greu aceasta abilitate. oricine isi poate dezvolta talentul ascuns, cu conditia sa aiba suficienta dorinta sa o faca. Multi vorbitori cu experienta pot gandi mai bine cand au in fata mai multe persoane decat intr o conversatie intre patru ochi. prezenta publicului se dovedeste a fi un stimulent care ii inspira.

Indiferent de cat de des ati vorbi, s-ar putea sa va confruntati cu aceasta timiditate inainte de a va tine discursul, dar, cateva clipe mai tarziu, dupa ce va intrati in mana, aceasta va disparea complet.

Pregatiti-va. Nu puteti fi increzatori atata vreme cat nu stiti ce veti spune.

Exersati. Acesta este lucrul cel mai important. Frica reprezinta rezultatul unei lipse de incredere., iar lipsa de incredere constituie faptul ca nu va cunoasteti adevaratele capacitati. Cu cat aveti mai multe experiente reusite, cu atat temerile vor disparea mai repede.


Communication
dale carnegie public speaking

13.06.2019

Acasa disabled
pinte dan
About the Author

Dani Pinte

Dani is a software developer with over 10 years experience in developing Desktop and Web applications using Microsoft .NET Technologies. He is passionate about software, sports, travel and motorsport.



leadership emotional intelligence

Leadership Competencies every great Leader should have


Time Management for Software Developers


thrive arianna huffington

Thrive: The Third Metric to Redefining Success and Creating a Life of Well


teamwork John Maxwell

The 17 Indisputable Laws of TeamWork